Klimatkompensation

Låt ditt företag klimat-kompensera med Vi-skogen

Bekämpa fattigdom, förbättra miljön och minska er klimatbelastning – att klimatkompensera genom Vi-skogen innebär många fördelar. De människor som drabbas hårdast av klimatförändringarna kan tack vare ert stöd öka sina skördar och anpassa sig till ett förändrat klimat.

”Träd ger liv” – Vi-skogens projekt i Tanzania

Vi-skogens projektet  för klimatkompensation, ”Träd ger liv”, genomförs i Kagera-regionen i västra Tanzania och är det första området där Vi-skogen arbetar med klimatkompensation. Vi-skogen har dock nytta av över 30 års erfarenhet av trädplantering och socialt utvecklingsarbete i regionen.

Varför klimatkompenserar andra företag?

Centrala Partihallen AB är en av våra företagspartners som tar ansvar för sina utsläpp genom att klimatkompensera. I den här korta filmen förklarar CPH varför de samarbetar med Vi-skogen och klimatkompenserar i Afrika när de levererar frukt och grönt i Sverige.

Är ditt företag intresserat av att klimatkompensera genom Vi-skogen?

Skicka ett e-postmeddelande till partnerskap(at)viskogen.se så kontaktar vi dig. Ange rubriken ”Klimatkompensation” i ämnesraden.

Klimatkompensation erbjuds än så länge bara till företag. Företag som klimatkompenserar genom Vi-skogen har ett seriöst miljöengagemang och arbetar aktivt för att i första hand minska sina utsläpp.

Ta del av vårt arbete i östra Afrika!

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.

Tillsammans blir vi starkare. Följ oss på sociala medier.

Laddar
Öppna din Swishapp och avsluta betalningen där Öppna Swish-appen