Key Account Manager

Nu söker dig som brinner för att sälja in företag- och organisationssamarbeten och utveckla långsiktiga relationer. Du vill vara med i Vi-skogens spännande utvecklingsresa för att tillsammans bekämpa fattigdom och bidra till ett bättre klimat.

I rollen som Key Account Account Manager kommer du att ansvara för relationer med främst företag men även andra samarbetspartner som exempelvis föreningar, fackförbund och offentliga organisationer. Du kommer ha ett helhetsansvar för utveckling av området men också ansvara för samordning inom organisationen och hela processen från initial kontakt till löpande relation och administration, med syftet nöjda partners. Du är målmedveten samt van att jobba självständigt och driva egna processer men du uppskattar samtidigt att vara del av en avdelning som jobbar tätt tillsammans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Sälja in nya företagssamarbeten
 • Underhålla och utveckla befintliga samarbeten
 •  Utveckla nya former för samarbeten
 • Förhandla avtal och administrera partnerprocessen
 • Agera stöd inom organisationen i frågor rörande ditt område

Vi söker dig som:

 • är en proaktiv, målinriktad och strukturerad säljare med dokumenterad säljerfarenhet och eget nätverk
 • har erfarenhet av att självständigt skapa och upprätthålla partnerrelationer
 • har erfarenhet av avtalsförhandling samt administration av partnerprocesser
 • helst har kunskap om hållbarhet
 • gärna har erfarenhet av affärsutveckling
 • har goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi-skogen är en global, engelsktalande organisation men övervägande arbetet mot företag sker på svenska.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en biståndsorganisation med ett 50-tal anställda i Sverige och östra Afrika som alla brinner för agroforestry och hållbarhet. Vi-skogen firar 40 år som organisation i år men är inne i ett spännande förändringsskede med stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. Rollen är placerad i insamlingsavdelningen, en i dagsläget liten avdelning men med en bra grund att bygga från och med målet att växa.

Vi vill ha din ansökan senast den 21 september 2023, men intervjuer kan ske fortlöpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. Du kommer att rapportera till Insamlingschef. Din huvudsakliga arbetsplats kommer vara på Alsnögatan 7 i Södermalm där vi delar lokaler med två andra organisationer. Vi erbjuder flexibla möjligheter att kombinera arbete från kontoret och hemma.

Frågor besvaras av Miriam Isaksson, Insamlingschef, 072-071 99 28. Ansökan skickas till rekrytering@viskogen.se, skriv KAM i ämnesraden. För kontakt med vår fackliga företrädare maila asa.ljusenius@viskogen.se.