Ideellt arbete

Vill du bli informationsambassadör?

Har du ett brinnande engagemang för Vi-skogen som du vill dela med dig av till andra, till exempel genom att hålla föredrag på olika föreningar? Då kan du bli vår informationsambassadör. För att bli Informationsambassadör för Vi-skogen bör du:

…ha besökt Vi-skogens verksamhet i östra Afrika, eller ha en djup kunskap om Vi-skogen. Det är viktigt för att med trovärdighet kunna tala om vårt arbete för andra. Det är även en trygghet för de som bokar en träff med en informationsambassadör att veta att hen har grundläggande kunskap om Vi-skogen.

…ha ett brinnande engagemang och en gedigen kunskap om våra arbetsmetoder, i kombination med egna berättelser och erfarenheter. En engagerad person stödjer Vi-skogens arbete regelbundet och är till exempel Trädplanterare.

…kunna företräda Vi-skogen vid olika presentationstillfällen med uppdaterad information samt gärna samla in pengar.

Vill du också bli informationsambassadör? Hör av dig till info@viskogen.se eller ring 08-120 372 00.

Som informationsambassadör får du endast i undantagsfall ekonomisk ersättning för ditt engagemang, däremot ersätter Vi-skogen utlägg för resor etc.

Vill du bli volontär?

Som volontär har du ett starkt engagemang för Vi-skogen, men saknar möjlighet att kunna tala om oss för externa grupper. Våra volontärer hjälper oss till exempel med att skicka ut beställningar från gåvoshopen, packa välkomstbrev eller andra administrativa uppgifter. Som volontär kan du även förses med informationsmaterial att dela ut i dina nätverk.

Vill du också bli volontär? Ring 08-120 372 00.

Ta del av vårt arbete i östra Afrika!

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.

Tillsammans blir vi starkare. Följ oss på sociala medier.

Laddar
Öppna din Swishapp och avsluta betalningen där Öppna Swish-appen