Volontär

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som arbetar med stöd till bönder och deras organisationer i området runt Victoriasjön i östra Afrika. Genom utbildning och rådgivning når Vi-skogen över en miljon människor. Mer än 120 miljoner träd har planterats sedan starten 1983. Vi-skogens vision är en hållbar miljö som gör det möjligt för människor i fattigdom att förbättra sina liv. Vi-skogen arbetar i fyra länder: Kenya, Rwanda, Tanzania och Uganda.

Vill du vara en del i vårt viktiga uppdrag med att arbeta för en hållbar miljö och bättre levnadsförhållanden?

Just nu är vårt Givarservice i behov av hjälp med administrativa uppgifter relaterade till vår kundbas/system samt packning av gåvor. Ta chansen att bli en del av vår verksamhet!

Är det dig vi söker?

För att bli volontär hos oss måste man vara minst 18 år eller ha målsmans godkännande. Eftersom vårt kontor är beläget i Stockholm är det en förutsättning att man kan ta sig till oss. Vi ser helst att man har möjlighet att boka in åtminstone två pass i månaden för att få en kontinuitet i arbetsuppgifterna. Viss grundläggande datorvana krävs.

Alla volontärer är försäkrade genom vårt kollektivavtal under volontärtimmarna på kontoret. Om man har varit hos oss kontinuerligt (minst två pass per månad) under 1 års tid kan vi även skriva arbetsintyg.

Ansökningar hanteras löpande. Märk din ansökan genom att skriva ”Volontär” i ämnesraden. Din ansökan ska innehålla CV.

Adress för ansökan: ann.lilius@viskogen.se Glöm inte att skriva ”Volontär” i ämnesraden.

Information om tjänsten och rekryteringsprocessen

För övriga frågor, kontakta Ann Lilius på ann.lilius@viskogen.se eller 08 – 12 07 37 75

Ta del av vårt arbete i östra Afrika!

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.

Tillsammans blir vi starkare. Följ oss på sociala medier.

Laddar
Öppna din Swishapp och avsluta betalningen där Öppna Swish-appen