Maesopsis Enimii. Foto Elin Larsson.

Starta en egen insamling

Maesopsis Enimii. Foto Elin Larsson.
Maesopsis Enimii. Foto Elin Larsson.
Genom att skapa en egen insamling kan du eller ni som företag vara med och göra skillnad och bidra till att männsikor i Östra Afrika tas ur fattigdom samtidigt som klimatet blir bättre. Insamlingen sker online och genom att engagera dina vänner eller era anställda, leverantörer eller kunder kan ett litet belopp mångdubblas till någonting mycket större. 

En egen insamling är ett kul, enkelt och engagerande sätt att samla in pengar till ett bra ändamål. Varför inte starta en insamling på exempelvis din födelsedag eller en utmaning på ert företag? Låt kreativiteten flöda! Samtidigt är ni med och bidrar till att motverka klimatförändringar och fattigdom i östra Afrika.

De insamlade pengarna går till Vi-skogens verksamhet. Vi planterar träd och utbildar småskaliga bönder i hållbara jordbruksmetoder i länderna runt Victoriasjön i östra Afrika. Med er insamling bidrar ni till att utsatta människor ökar sina inkomster och får mat på bordet – samtidigt som klimatet blir bättre.

Fyra enkla steg:

  1. Starta en egen insamling – det tar bara ett par minuter.
  2. Dela er insamling i era nätverk via sociala medier eller e-post.
  3. Dina vänner/era anställda/kollegor/leverantörer kan nu ge bidrag till er insamling.
  4. Se er insamling växa och var stolta över att ni gör skillnad.

Vilken typ av insamling vill du starta?

Foto Marcus Lundstedt.

Starta en insamling på ert företag

Utmana andra företag

Francis Olenyo. Foto Riccardo Gangale.

Starta valfri insamling - födelsedags-, minnes- eller aktivitetsinsamling

Så boostar ni er insamling!

Med enkla insatser kan ni ge er insamling en extra boost. En bra bild och en personlig berättelse kan exempelvis öka engagemanget. Ta del av fler tips på hur ni skapar bästa möjliga insamlingsresultat.

Läs mer här!