Genom samarbeten

Du kan ge ett värdefullt bidrag till Vi-skogens arbete genom våra olika samarbetspartners.

Stöd oss när du handlar på nätet

Godhandling.se stödjer insamlingsorganisationer med godkända 90-konton. Du kan välja Vi-skogen som mottagare av en gåva i samband med att du shoppar i en välkänd butik på nätet. Du som stödjer Vi-skogen kan också registrera dig på Cint. Genom att svara på deras marknadsundersökningar går mellan 5-40 kr till Vi-skogen.

Gå till Godhandling.se
Stöd Världens Barn

Världens barn är hela Sveriges gemensamma angelägenhet. Varje år samlas det in pengar till ett antal utvalda biståndsprojekt. Vi-skogen blir vanligtvis förmånstagare vartannat år.

Läs mer om Världens Barn
Bli fondsparare

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Genom ditt sparande i Swedbank Robur Humanfond får Vi-skogen två procent av ditt fondvärde varje år.

Gå till Swedbank Robur Humanfond
Skänk din aktieutdelning

Genom att skänka din aktieutdelning till Vi-skogen behöver du inte betala kapitalskatt. Din gåva ökar då i värde med 40 procent för oss.

Läs mer om Aktiegåva

Regina Nsabimana. Foto: Edward Echwalu

Träd minskar fattigdom

Med ökade skördar får familjerna ett överskott som de kan sälja. Genom att organisera sig i spar- och lånegrupper kan bönder spara delar av vinsten från gården och investera i sina verksamheter. Vi-skogen utbildar familjer i hur de kan få bättre ekonomi genom investeringar, produktutveckling och kunskap om den lokala marknaden.

Ta del av vårt arbete i östra Afrika!

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.

Tillsammans blir vi starkare. Följ oss på sociala medier.

Laddar
Öppna din Swishapp och avsluta betalningen där Öppna Swish-appen