Företagsgåvor under 10.000 kr

Vi på Vi-skogen är mycket tacksamma för alla bidrag vi får och även mindre bidrag kan göra stor nytta. Här är tips på hur ni som inte når upp till våra företagspaket ändå kan bidra till en mer hållbar värld och stärka ert CSR-arbete.

Det ska vara lätt att göra rätt och därför har vi på Vi-skogen tagit fram flera alternativ för de företag som vill stödja vårt arbete. På denna sida har vi samlat information och de alternativ som finns för företag som inte når upp till nivån Stödföretag. Tack för att ni bidrar!

Hur kan ni visa ert stöd?

Självklart ska ni visa upp ert sociala engagemang för kunder och medarbetare. För att få tillgång till våra digitala kommunikationskit måste ni under året skänka minst 10 000 kr. Det går dock bra att i löptext skriva i era sociala kanaler att ni stödjer Vi-skogen och länka till vår hemsida. Vi-skogens logga får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande samarbetsavtal och noggrann kontroll över samarbetsparterna. Vi lånar tyvärr inte ut loggan vid kortare samarbeten.

Material att använda

Gladys Awedho Foto Elin Larsson

Ladda ned

Text till hemsida

Ladda ner
Fredrick Odhiambo. Foto Elin Larsson.
Fredrick Odhiambo. Foto Elin Larsson.

Ge en företagsgåva

Ert företag kan göra skillnad. Genom en gåva till Vi-skogen kan ditt företag förbättra klimatet och minska fattigdom i östra Afrika.

Ge en företagsgåva nu!
Fredrick Odhiambo. Foto Elin Larsson.

Fler sätt att bidra

jakarandablad

Klimatkompensera

Saidat Nakayinga. Foto Linda Andersson.

Handla i vår gåvoshop

Maesopsis Enimii. Foto Elin Larsson.

Starta en egen insamling

Plantan tillhör Samson och Lilian Ochieng. Foto Marcus Lundstedt.

Ge bort ett träd

Säg tack med ett träd

Mangoträd. Foto Edward Echwalu.

Ge en minnesgåva

Har ni frågor?

Om ni under året ger flera gåvor som tillsammans överstiger 10 000 kr, vänligen kontakta oss så får ni tillgång till de digitala kommunikationsmaterial som ingår i vårt paket för Stödföretag.